vrijdag 9 mei 2008

Pakt je pling


- A funny movie is a click away

Dit is duidelijk afkomstig van een tegenstander :-)

Het filmpje zit goed in elkaar volgens mij! Het is eens vanuit een andere hoek bekeken... Wat vinden jullie ervan? Zijn er anders nog tegenstanders die hun mening willen toevoegen ?

Ze zijn er duidelijk zeker van dat het niet doorgaat .... maar wat denken jullie ?

8 opmerkingen:

Char zei

Een duidelijk Cerclefan! amai! maar groot gelijk! dat stadion hoeft er niet te komen

Sofie zei

Hi, ik vind het nog grappig! Mooi gedaan. Idd van iemand die niet zo opgetogen is met het feit dat het voetbalstadion er mss zal komen...

Julie zei

Hij is lid van de witte pion (= vereniging tegen de bouw van het complex) Maar dat hadden jullie waarschijnlijk al door :-)

Anoniem zei

Zeer leuk en terecht filmpje.

Kan me echt doodergeren aan de actie "wij zijn pro". Natuurlijk zijn de meeste Club-supporters voor een nieuw stadion in Loppem. Wat kan het hen maken, zij wonen niet in Loppem en zullen er geen overlast van ondervinden, in tegendeel. Dat ze eens verder zien dan hun neus lang is.

Zou natuurlijk zeer jammer zijn voor hardwerkende zelfstandige in Brugge. Als het er komt zal je mij er zeker niet zien, zoals wss vele bruggelingen!!!

Anoniem zei

Ideaal nummer voor een stadionconcert !

Anoniem zei

Als Blankenbergenaar kan ik de mensen uit Loppem zeker begrijpen!

Het is hier in de seizoensmaanden ook om over de koppen te lopen.

Maar graag had ik ook enkele argumenten laten horen:

- sinds wanneer liggen jullie wakker van de zelfstandigen in Brugge?

- buurtwinkels zijn al in een diepe neerwaartse spiraal sinds '94

- al eens aan de werkgelegenheid gedacht?

- al eens gedacht aan het feit dat binnen enkele jaren geen énkel stadion in België Europees in orde is?

Denk ook eens aan het maatschappelijk belang zou ik zeggen !!

Mij hoor je ook niet klagen over de tientallen voordelen de toeristen voor ons bieden!
De nadelen moet je maar slikken, niet dat jullie er veel gaan hebben!

Een enquête heeft trouwens uitgewezen dat meer dan 60% van de mensen uit Loppem en directe omgeving geen probleem hebben met het nieuwe stadio én winkelcentrum !!

Anoniem zei

Wat een bekrompen mensen hier zeg! Ja, jullie Cercle trutten!
Jullie doen niets liever dan alles wat maar Blauw Zwart aanbelangt neer te halen, kritiek te spuien, kortom, gewoon belachelijk te doen!
Wij kunnen er ook niets aan doen dat ons stadion te klein, en te verouderd is geworden! Wij spelen ieder jaar Europees en als wij dan willen blijven doen, dan MOETEN we een nieuw stadion hebben, PUNT! Is dat nu in Loppem, Zoetenaaie of Schuiferskapelle, I DON'T CARE!! Overal zal er overlast zijn voor de mensen die er wonen,overal zal er meer verkeer zijn, en ja, soms gaan er relletjes zijn...Hou jullie eens bezig met alle leuke dingen die jullie vereniging zo mooi maakt, en kakt niet op Blauw en Zwart, de mooiste kleuren van het land! Heb respect voor ons, want dat hebben wij namelijk te veel voor jullie blijkbaar!

Blauw zwarte groeten, en tot op den Derby!


Leetje Freyts

Anoniem zei

Ik zie ook meer voordelen dan nadelen... Ik ga ze hier nu niet allemaal opnoemen want ik heb echt geen goesting om in herhaling te vallen... Wat ik wel weet is dat de mensen van vandaag "wij" allemaal veel te zwart kijken. In plaats van overal en ALTIJD moeilijk te doen, heb eens wat meer respect.

PS. Ik ga jullie allemaal dik uitlachen binnen 10 jaar als jullie "protesterende" gasten gaan beginnen stoefen dat jullie een Europees stadion in jullie dorp hebben... WANT zo zal het zijn...