donderdag 10 april 2008

3D beeld van het stadion



Wat vinden jullie van het concept ? (louter visueel)

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind het alvast een mooi stadion.
De reden van het winkelcentrum is zodat het stadion niet met belastinggeld hoeft betaald te worden heb'k gehoord, klopt dat? Want 'k werd opgebeld twee maand geleden. Het ging over een enquête als ik voor of tegen de komst van het stadion was, en daar vertelden ze me dat.

Ben jij er eigenlijk voor of tegen?

Julie zei

Ik heb een artikel geupload die wat meer informatie geeft over je vraag omtrent hoe het betalld zou moeten worden...

Of ik er voor of tegen ben... Nog niet zo simpel, aan één kant vind ik het goed want het zet Loppem wel op de kaart. Maar toch ben ik geneigd om tegen de komst te zijn, ik hou wel van Loppem zoals het nu is en het zou natuurlijk veel overlast met zich meebrengen, vooral op het vlak van verkeersdrukte...

Anoniem zei

Ik vind het ontwerp van het stadion wel mooi. Het ziet er modern en grotesk uit. Hoewel ik wel moet toegeven dat ik niet zo geinteresseerd ben in voetbal. Dus ik kan niet echt zeggen of het een goede zaak is of niet. Maar ik denk wel dat veel voetbalfans blij zullen zijn!

Groetjes

Amira

Wouter Moeraert zei

Het stadion is kwa ontwerp mooi gedaan!

Overlast zal er volgens mij alleen in de weekends zijn (wanneer er matchen zijn), maar het kan evengoed zonder overlast gebeuren. Als je ziet hoe het nu in Sint-Andries verloopt, daar loopt alles ook nog behoorlijk vlot als er geen werken zijn tenminste. Het nieuwe stadion komt bij autosnelweg dus daar raak je normaal nog rapper weg.

Char zei

Ik ben er uiteraard voor omdat ik nu aan het stadion woon en dat is nogal redelijk lastig. Er is heel wat overlast in ieder geval door het drukke verkeer en geluidsoverlast.

Maar ik kan er wel inkomen dat dit voor de inwoners van Loppem wat nadelig kan zijn.

Ook voor de handelaars van de stad Brugge word dit nadelig, zeker voor de zelfstandigen. Door de komst van een nieuw shoppingcentrum.

Anoniem zei

Het ontwerp van het nieuwe stadion ziet er mooi uit.
Maar als de komst van dit nieuwe stadion nu positief of negatief is ?!
Ik denk dat het zeker voor de omwonenden geen positieve zaak is, het zal voor veel overlast en drukte zorgen.

Anoniem zei

Knap ontwerp! Echt sjiek!

Qua ligging vind ik het persoonlijk al beter dan de huidige lokatie, ruime parkeergelegenheden en makkelijke, vlotte verbinding met de autostrade.

Anoniem zei

Vooraleer Club een degelijk stadion wil zal het eerst wel nog wat mogen oefenen om bovenaan de competitie te blijven. De laatste tijd heeft het dus degelijk zijn up's en down's.

Het concept ziet er zeer grotesk uit wat grote financiele gevolgen zal hebben. Ik spreek me niet uit of ik er voor of tegen ben. Ik heb een hele tijd in Loppem ervaren en ik weet alleen dat Loppem niet meer dan rustig stadje van toen zal zijn!

Groetjes Kenn

Anoniem zei

Ziet er allemaal mooi uit.De vraag is natuurlijk of alles realiseerbaar is zoals het voorgesteld wordt? Het is een feit dat men nooit ieders mening kan volgen maar waar ligt de gulden middenweg? Momenteel bouwen ze reeds een nieuw winkelcomplex op St-Pieters,als ze het oude stadium afbreken wat te doen met Cercle die misschien ook Europees speelt?Bij vele ramingen wordt het prijskaartje vlug overschreden. Wie zal dan het gelag betalen en ook de veiligheidsdiensten? Zoals u ziet stof genoeg om te bespreken. Ik ben geen keiharde voetbalfanaat en heb dus geen uitgesproken mening.